MULTIPLY –mitt hjem, på Vestlandet

Foto: Øystein Klakegg

ÅPNING LØRDAG 1 APRIL KL. 14:00

NK Vest-Norge arrangerer NKs temautstilling for 2017: MULTIPLY – mitt hjem. Utstillingen skal vise arbeider i balansepunktet mellom kunsthåndverk og design, og som passer inn i private hjem. Konseptet er at arbeidene i utstillingen skal være mangfoldiggjort i større eller mindre serier av kunstnerne selv i egne verksteder eller hos andre produsenter. 14 kunsthåndverkere deltar i utstillingen som åpner lørdag 1. april på Hå gamle prestegard utenfor Stavanger og i Møbelgalleriet i Stavanger onsdag 5. april.

Kunsthåndverkere/designere:
Elisabeth Seeger Halvorsen, Sigve Knutson,  Aron Li,  Sofia Karyofilis, Heidi Winge Strøm, GunnarThorsen,  Marianne Berg, Siri Brekke & Per Tore Barmen, Vilde Jensen Hjetland. Kari Dyrdal, Anne Djupvik Andersen, Lars Beller Fjetland, Kirsten Vikingstad Storesund.
Prosjektleder Multiply: Linnéa Blakéus Calder
Les mer:  http://norskekunsthandverkere.no/aktuelt/go-west  
og www.hagamleprestegard.no