MULTIPLY-mitt hjem. NKs temautstilling 2017

 

INVITASJON

NKs temautstilling 2017
MULTIPLY - mitt hjem

18.08.2017 - 24.09.2017

 

 

                                                            Marianne Berg «HYLLA»,Foto Øystein Klakegg

MULTIPLY, et optimistisk ord, leder tankene til mangfoldiggjøring og til noe som vokser. Dette er både tittel, fokus og konsept for denne temautstillingen. Kunstnerne er blitt oppfordret og utfordret til å mangfoldiggjøre resultater fra den kunstneriske prosessen, fremfor å skape unika-arbeid.

                                                             Silje Bergsvik

Utstillingen MULTIPLY-mitt hjem er en kuratert og juryert gruppeutstilling med kunsthåndverkere og designer som alle deltar med verk som lar seg mangfoldiggjøre i en småskalaproduksjon. Tema for utstillingen er «Mitt hjem».  Verkene i utstillingen skal passe i private hjem for personer som søker etter merverdi i objekter de velger å omgi seg med, objekter som bryter med den masseproduserte.
Dette vil bli en annerledes salgsutstilling, der kunst og design smelter sammen, med høy kunstnerisk og håndverksmessig kvalitet.
 NKs temautstilling 2017 MULTIPLY -mitt hjem arrangeres av NKVNog er utviklet av Linnéa Calder & Helle Mellemstrand, i sammarbeid med Silje Bergsvik.
Deltagende kunstnere:
Elisabet Seeger Halvorsen, Sigve Knutson, Aron Li, Sofia Karyofilis, Heidi Winge Strøm, Gunnar Thorsen, Marianne Berg, Siri Brekke & Per Tore Barmen (duoen Barmen & Brekke), Vilde Jensen Hjetland
Inviterte kunstnere: Kari Dyrdal, Anne Djupvik Andersen, Lars Beller Fjetland, Kirsten Vikingstad Storesund
Kuratorgruppen: Mona Høie, Gunilla Maria Åkesson, Constance Kristiansen, Terje Johnsen
Grafisk design katalog: Øystein Kristoffer Hansen
Utstillingsdesign: Kråkvik & D’Orazio og Bjørn van den Berg

 Arrangementer
 

Samtale med kunsthåndverker Vilde Jensen Hjetland, moderator Silje Bergsvik
19.08.2017 kl. 13.00

Utstillingen er støttet av Norske Kunsthåndverkere, Norsk Kulturråd, Rogaland fylkeskommune, og Hordaland fylkeskommune.

KRAFT er støttet av: